Αστυνομική Λογοτεχνία & Λέσχες Ανάγνωσης

Συντάχθηκε στις .

Εκδήλωση της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

Με το θέμα "Αστυνομική Λογοτεχνία & Λέσχες Ανάγνωσης" συνεχίζεται ο κύκλος εκδηλώσεων "Μικρές συναντήσεις", που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.) στο χώρο των εκδόσεων "Μεταίχμιο" (Ιπποκράτους 118) για τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης. Εισηγήσεις για το θέμα θα κάνουν ο Αντώνης Γκόλτσος, συντονιστής της Λέσχης Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας των εκδόσεων "Μεταίχμιο" και μέλος της Ε.Λ.Σ.Α.Λ., καθώς και η Δανάη Τσελέντη, υποψήφια διδάκτορας σε θέματα επικοινωνίας με ειδίκευση στη λειτουργία και το ρόλο των Λεσχών Ανάγνωσης. Θα συντονίσει η συγγραφέας-μέλος της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. Σόνια Ζαχαράτου.

Τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας των εκδόσεων "Μεταίχμιο". Δεξιά όρθιος, ο συντονιστής της Λέσχης και μέλος της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. Αντώνης Γκόλτσος.

Τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας των εκδόσεων "Μεταίχμιο". Δεξιά όρθιος, ο συντονιστής της Λέσχης και μέλος της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. Αντώνης Γκόλτσος.[/caption]

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, από τις 6.00 μ.μ. - 7.45 μ.μ., ενώ μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του ίδιου κύκλου εκδηλώσεων, προηγήθηκε η παρουσίαση του συγγραφέα και μέλους της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. Ανδρέα Αποστολίδη με θέμα "Οι αστυνομικές σειρές στην τηλεόραση μετά το 2000", η οποία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ προγραμματίζονται ακόμα εκδηλώσεις με ποικίλα θέματα, όπως "Οι σύγχρονες τάσεις του αστυνομικού μυθιστορήματος σε διάφορες χώρες" κ.ά.

Εκτύπωση