Marlowe vs Poirot: To debate της ΕΛΣΑΛ στο 4ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας

Συντάχθηκε στις .

Στο (εκλογικό) πνεύμα των ημερών, η ΕΛΣΑΛ διοργανώνει ένα διαφορετικό debate.

«Phillip Marlowe vs Hercule Poirot» -μια μάχη υπέρ βωμών και εστιών, ένα debate και μια κάλπη πολύ διαφορετικά από τα άλλα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 18:30 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 144), στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας.

Phillip Marlowe vs Hercule Poirot, λοιπόν, ή ο Μεγάλος Αποχαιρετισμός στα βαγόνια του Orient Express. Από κοντά, ο Ζιλ Μαιγκρέ που στήνει παγίδα και ο σερίφης Νικ Κόρει που θα προσπαθήσει να την σκαπουλάρει.

Στη μια γωνία του ρινγκ οι hard-boileders/pulpers Άντυ Βρόσγος, Γιάννης Μόσχος, Λευτέρης Μπούρος και Κώστας Φασουλόπουλος θα κοουτσάρουν τον «πολύ» Ρέιμοντ Τσάντλερ και τον σκοτεινό Τζίμ Τόμπσον, ενώ στην άλλη oι whoduners Έρικα Αθανασίου, Βάσω Παπαδοπούλου, Γεωργία Παπαπλυμπέρη και Άγγελος Χαριάτης θα δίνουν οδηγίες και θα σκουπίζουν τον ιδρώτα της βασίλισσας Άγκαθα Κρίστι και του μετρ Ζορζ Σιμενόν.

Η μάχη θα είναι ανελέητη και μέχρις εσχάτων!

Υ.Γ.: Για τους θεατές/ψηφοφόρους επιτρέπεται η οπλοφορία.

Ετικέτες: Έρικα Αθανασίου, Κώστας Φασουλόπουλος, Γεωργία Παπαλυμπέρη, Άντυ Βρόσγος, Λευτέρης Μπούρος, Βάσω Παπαδοπούλου, Γιάννης Μόσχος, Άγγελος Χαριάτης

Εκτύπωση