Ιούλιος με εγκλήματα, πάθος και σασπένς

Συντάχθηκε στις .

Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ έχει εκφρασμένη συμπάθεια στο αστυνομικό μυθιστόρημα.  Ενδεικτικά αναφέρω τις δυο πολύ καλές σειρές που μας προσέφερε στο παρελθόν, εκείνη με τα βιβλία του Γιάννη Μαρή καθώς και αυτήν για το αμερικανικό νουάρ, με βιβλία διαφόρων συγγραφέων.

Εφέτος, όλο τον Ιούλιο, το ΒΗΜΑ προσφέρει στους αναγνώστες του έργα ελλήνων δημιουργών.  Η αρχή έγινε με το Νυχτερινό Δελτίο του Πέτρου Μάρκαρη, την προηγούμενη Κυριακή 26/6.

Αυτήν την Κυριακή, 3/7, έχουμε Το Κόκκινο Βάζο του Γιάννη Μαρή, το οποίο επανακυκλοφορεί 55 χρόνια μετά την πρώτη έκδοσή του, για να ακολουθήσουν, τις επόμενες Κυριακές,  οι Αστυνομικές Ιστορίες του Νίκου Φώσκολου (10/7), ο Κυνηγός Φαντασμάτων της Αθηνάς Κακούρη (17/7),  Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Φιλίππου Φιλίππου (24/7).  Η σειρά θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31/7 με τα Εγκλήματα Στην Πανσιόν «Απόλλων» του Ανδρέα Αποστολίδη.

Μια καλή ευκαιρία, για όσους το επιθυμούν, ν’ αποκτήσουν μια μικρή συλλογή βιβλίων αστυνομικής λογοτεχνίας, ελλήνων συγγραφέων, σε τιμή εξαιρετικά συμφέρουσα.

Νίνα Κουλετάκη

Εκτύπωση