Η αστυνομική λογοτεχνία στο Bookia.gr

Συντάχθηκε στις .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Αστυνομική λογοτεχνία» είναι ένα ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον είδος λογοτεχνίας το οποίο αξίζει της προσοχής μας μιας και έχουμε να επιδείξουμε πλούσια εγχώρια παραγωγή από σημαντικούς συγγραφείς μας.

Έτσι, καθιερώνεται ειδικό ένθετο για αυτό το είδος λογοτεχνίας, στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του Bookia.gr για το βιβλίο: "Μένουμε σπίτι" με τους συγγραφείς μας... LIVE!

 

Αρχισυντάκτης του ειδικού ένθετου αναλαμβάνει ο συγγραφέας μας αστυνομικής λογοτεχνίας με βαθιά γνώση και της διεθνούς σκηνής, Γρηγόρης Αζαριάδης.

Κάθε Τρίτη λοιπόν, αρχής γενομένης από την Τρίτη 28 Απριλίου στις 6:30 μμ, η «αστυνομική λογοτεχνία» έχει τη δική της ώρα για την παρουσίαση συγγραφέων και βιβλίων, με πρώτο καλεσμένο τον συγγραφέα & μεταφραστή, Βαγγέλη Γιαννίση, ο οποίος, παρά το μικρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει πλούσιο και σημαντικό έργο.

Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλει στη διατήρηση της επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες με έναν τρόπο πολύ κοντά στη φυσική επαφή και επιπλέον να ενισχύσει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» όχι ως εντολή αλλά ως συμπέρασμα.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές της σειράς, εδώ.

Εκτύπωση