Μόσχου Κωνσταντίνα - Παπαλυμπέρη Γεωργία : «Αγάπησα τον δολοφόνο μου», Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη 2011

Συντάχθηκε στις . Καταχωρήθηκε στο Βιβλιογραφία 2011

Κωνσταντίνα Μόσχου-Γεωργία Παπαλυμπέρη: «Αγάπησα τον δολοφόνο μου», Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη 2011 

Βιογραφικό Η Κωνσταντίνα Μόσχου γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελειώνοντας τις σπουδές της, εργάστηκε ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρία, και, αργότερα, απασχολήθηκε ως συντάκτρια και αρχισυντάκτρια σε εφημερίδες και περιοδικά.

Τα τελευταία χρόνια, έχει αφοσιωθεί πλήρως στα τρία της παιδιά.

Τον Οκτώβριο του 2008, εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τον τίτλο "Ο θησαυρός του Ποσειδώνα",

παιδικό μυθιστόρημα, εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη. Η Γεωργία Παπαλυμπέρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση. Παράλληλα, ασχολήθηκε με θέματα επικοινωνίας, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και μαθαίνοντας τη νοηματική γλώσσα και το σύστημα Μπράιγ. Εργάζεται στον δημόσιο τομέα. Συνέγραψε ανέκδοτα έργα και συμμετείχε με επιτυχία σε λογοτεχνικό διαγωνισμό (Β΄ έπαινος, 4ου Διαγωνισμού 2009 της Λογοτεχνικής Ομάδας "Ιδεόπνοον"). Τα τελευταία χρόνια την κέρδισε η αστυνομική λογοτεχνία.

Περίληψη βιβλίου Πρόκειται για μια φαινομενικά απλή ιστορία σε μαύρο απειλητικό φόντο, που όμως κάθε στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές. Γιατί… κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Η αλήθεια, δύο εκδοχές. Οι συγγραφείς του βιβλίου περιγράφουν και τις δυο αλήθειες, παίζοντας με τη μοίρα των ηρώων τους. Η εξιχνίαση ενός φόνου, ο έρωτας που εμφανίστηκε απρόσκλητος, το οργανωμένο έγκλημα, η μόνιμη απειλή από κάποιον αόρατο εχθρό μπλέκουν το Νικήτα και τη Στέλλα στα γρανάζια μιας ζωής, που δεν τη θέλησαν, και μόνο ένας από μηχανής θεός μπορεί να τους ξεμπλέξει.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ:

Εκτύπωση