Ηλία Ναταλία : «Άνθρωποι της διπλανής πόρτας», Οσελότος 2010

Συντάχθηκε στις . Καταχωρήθηκε στο Μελέτες 2010

 ΜΕΛΕΤΕΣ 

►Ναταλία Ηλία: «Άνθρωποι της διπλανής πόρτας», Οσελότος 2010

Βιογραφικό Η Ναταλία Ηλία είναι κοινωνιολόγος, με Mcs Εγκληματολογίας

Περίληψη βιβλίου «Αφού έκοψε το λαιμό της νεαρής γυναίκας με μία τομή 8 ιντσών, άνοιξε το θώρακά της και στη συνέχεια, ξεκινώντας από το στήθος και καταλήγοντας στο αιδοίο της, αφαίρεσε προσεκτικά το συκώτι,

τη μήτρα και αρκετά ακόμα εσωτερικά όργανα. Το πρόσωπο του θύματος ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του είχε κατακρεουργηθεί βάναυσα».

Το βιβλίο αυτό δεν καταπιάνεται με το πλήθος των ψυχολογικών και ψυχαναλυτικών θεωριών που αναλύουν τον τρόπο λειτουργίας του ανθρώπινου λογικού και διευκρινίζουν το δρομολόγιο του νου από τη φαντασία στην πραγματικότητα. Ούτε και παίζει με γρίφους και αινίγματα που καλύπτουν –και συγκαλύπτουν– την αλήθεια. Και, βέβαια, δεν είναι μυθιστόρημα. Πρόκειται για αληθινές ιστορίες βδελυρών και απεχθών πράξεων κανιβαλισμού, σοδομισμού, νεκροφιλίας, βαμπιρισμού, ψύχωσης και πνευματικής διαστροφής που έχουν διαπραχθεί από τα πιο αρρωστημένα μυαλά όλων των εποχών, τους πιο διάσημους κατά συρροή δολοφόνους –τους γνωστούς και ως serial killers– που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Εκτύπωση