Αλαφούζου Ηρώ & Ντία -Τσιμσιρλή Μαρίνα : «Η δεύτερη φύση», θρίλερ, Λιβάνης 2004

Ηρώ & Ντία Αλαφούζου-Μαρίνα Τσιμσιρλή: «Η δεύτερη φύση», θρίλερ, Λιβάνης 2004 

Βιογραφικό Η Ηρώ Αλαφούζου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Η Ντία Αλαφούζου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Η Μαρίνα Τσιμσιρλή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Περίληψη βιβλίου Ο Σεμπάστιαν Ράιτ, ένας μοναχικός, δαιμόνιος ντετέκτιβ, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός πλούσιου επιχειρηματία.

Τρεις μυστηριώδεις, παράξενες γυναίκες, που συγκατοικούν, θα έρθουν σε επαφή μαζί του και θα εμπλακούν στη διαλεύκανση της υπόθεσης βοηθώντας ή και παραπλανώντας τον.

Όσο προχωράει η έρευνα και οι φόνοι συνεχίζονται, τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο ντετέκτιβ καταδεικνύουν ότι μια από τις τρεις γυναίκες είναι ο παρανοϊκός δολοφόνος. Η γυναίκα με τη δεύτερη φύση θα γίνει ο καταλύτης στη συγκλονιστική υπόθεση που θα σημαδέψει τον ήρωα. Μέσα από συνεχείς ανατροπές, το παράλογο συγκρούεται με τη λογική, το φανταστικό συγχέεται με την πραγματικότητα και ο νους ακροβατεί επικίνδυνα στα όρια της τρέλας.

Τρεις Ελληνίδες συγγραφείς ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ανατρεπτικό αυτό θρίλερ, εμπνευσμένο από τους μεγάλους Αμερικανούς δημιουργούς του είδους.

Απόσπασμα

«Ήταν το πάθος της. Ήταν το μυστικό της, το οποίο δεν είχε αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν. Ένιωσε ηδονή. Ήξερε να ξεφεύγει από τις δύσκολες καταστάσεις, μέσα από δρόμους που η εμπειρία τής είχε διδάξει. Πόσες ζωές, πόσες γενιές και πόσους τόπους είχε αφήσει πίσω της χωρίς ενδοιασμό και χωρίς την παραμικρή ανάμνηση! Ένιωθε ακόρεστη δίψα και έξαψη για κάθε της αναγέννηση, προσαρμοζόμενη στη συμβίωση με τους απογόνους κάθε γενιάς, που σύντομα και αυτοί θα γίνονταν παρελθόν».

Εκτύπωση