Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το νέο μυθιστόρημα της Έλενας Χουσνή «ΚΛΙΜΑΚΑ F» από τις Εκδόσεις Κύφαντα.

Μια επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Ισραηλιτική Λέσχη και η αποκάλυψη της δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας κινητοποιούν δημοσιογράφους και πολιτική ηγεσία. Την ευθύνη αναλαμβάνει η οργάνωση «Κρυπτεία». Οι συλλήψεις που ανακοινώνει η αστυνομία αποτελούν κίνηση εντυπωσιασμού ή προάγγελο νέων χτυπημάτων; Μια ομάδα δημοσιογράφων με τη βοήθεια του καθηγητή Πουλιέζου προσπαθεί να αποκαλύψει την ταυτότητα των δραστών. Μια ομάδα νεαρών στην Αίθουσα ΘΕ.ΛΙ. (Θεμέλιος Λίθος) επηρεάζουν την κοινή γνώμη κάνοντας παρεμβάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πόλεμος ξεκινά και τα νήματα κινούν «αόρατοι» παίκτες. Ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι; Στο μέσο της μάχης η Κλίμακα F. Θα δώσει απαντήσεις. Ίσως τελικά η «αράχνη» αλλάξει όψη για να επιβιώσει…

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Polis Art Café (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου).

Για την "Κλίμακα F"  θα μιλήσουν ο συγγραφέας και πρόεδρος Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ), Σέργιος Γκάκας, και η νομικός, υποψήφια διδάκτωρ Εγκληματολογίας και συντάκτρια στο Περιοδικό Κατιούσα, Μαρία Παρέντη.

 

Εκτύπωση